Produk Anyar

  • High Quality COB Worklight, Jeung Magnet, Unik Cool Alat Alat, Jeung Klip Pen

    High Quality COB Worklight, Kalayan Magnét, Unik ...

    DESKRIPSI Niley Luar Biasa: LED Magnét Worklight ( Unggal Worklight merlukeun 3 × AAA accu) .Ieu kado alus idéal pikeun lalaki dad salaki anjeunna.Naha ulang taun, ulang taun, Poé Bapa, Poé Valentine, Syukuran atanapi Natal.Portabel sareng Multifungsi: Ukuranna 16.3cm sareng beuratna ngan 40g, éta hampang sareng protable, anjeun tiasa nyandak dina kalolobaan tempat. Lampu LED tiasa dianggo salaku senter, lampu COB tiasa dianggo salaku lampu kerja.Awét: Senter didamel tina plastik premium, ...

  • Panas-ngajual COB Lampu Gawé, kalawan Magnetic Base, Lampu serbaguna pikeun Perbaikan

    Panas-ngajual COB lampu Gawé, kalawan Magnetic Base, ...

    DESKRIPSI Eusi pakét: anjeun bakal kéngingkeun lampu kerja LED;Desain COB senter LED urang bakal ningkatkeun lumen-output pikeun tiap spasi, mere Anjeun caang caang kalawan efisiensi énergi gede;Kuantitas anu cekap tiasa nyumponan kabutuhan sapopoé sareng panggantian anjeun, ogé anjeun tiasa ngabagikeunana ka batur Kualitas bahan sareng fitur tahan cai: lampu kerja anu tiasa dicas deui ieu didamel tina karét keras, kalayan fungsi anti kesang sareng anti dieunakeun;Sirahna diwangun ku aluminium, anu dissipa ...

  • Lampu kerja COB portabel, Lampu Camping COB, Lampu kerja portabel COB senter

    Lampu kerja COB portabel, Lampu Camping COB, Porta...

    Ieu Powered by tilu accu AA, accu replaceable pernah leungit kakuatan nalika iinditan ka luar.Paké batré replaceable salaku catu daya salajengna ngurangan ukuran aluminaire.Anjeun teu kudu mawa eqipment ngecas beurat sabudeureun betah.Ieu mangrupikeun lampu kerja COB anu diperyogikeun dina kotak alat anjeun.anjeun tiasa nyauran lampu kerja, tapi sanés ngan ukur lampu kerja.éta tiasa ngabantosan anjeun dina tempat anu poék pikeun ngalakukeun tugas anjeun.Anjeun tiasa nganggo éta kémping, perbaikan mobil, perjalanan, pamakean bumi, pareum listrik sareng munculna ...

  • Lampu Kerja COB Portabel, Recharge Ngalereskeun Lampu Gawé COB LED, Lampu Gawé Darurat sareng Magnétik sareng Hook

    Lampu Gawé COB Portabel, Ngeusi deui Ngalereskeun LE...

    Lampu kerja COB nganggo Téknologi LED COB anu nawiskeun résistansi termal anu saé, efisiensi cahaya anu luhur & rasa cahaya anu mulus.Cahayana gampang dina panon sareng moal buta atanapi ngahalangan pangguna.Ieu Powered by tilu accu AAA, accu replaceable pernah leungit kakuatan nalika iinditan ker.Paké batré replaceable salaku catu daya salajengna ngurangan ukuran aluminaire.Anjeun teu kudu mawa eqipment ngecas beurat sabudeureun betah.Kait Gantung ngamungkinkeun pikeun ngagantung senter anjeun ...

  • Headlamp Rechargeable, 8 LED Headlamp Senter 8 Mode sareng Bodas Beureum Lampu USB Kabel, Waterproof Head Lamp

    Headlamp Rechargeable, 8 LED Headlamp Senter...

    Video The headlamps dipingpin boga mode LEDs sadayana on na Strobe jsb Lampu indikator beureum pungkur dina pak batré, bisa ngabejaan jalma di tukang, nyadiakeun kaamanan tambahan sarta kaamanan di nu poek.Kabel ngecas USB ngamungkinkeun anjeun ngecas deui sareng PC, Laptop, Bank Daya, Carjer Mobil, Adaptor Tembok, jsb, Gampang pisan.Lampu utama LED tiasa dianggo salaku lampu caah dina sirah anjeun, nyaangan sakumna daérah.Geulis, freaking kuat Lightweight jeung waterproof: Desain pikeun kémping, hiking, outdoor sarta indoor ...

  • COB Rechargeable Headlamp

    COB Rechargeable Headlamp

    Katerangan Video 【Bahan tahan suhu luhur】Senter headlamp kami didamel tina ABS, desain ukuran leutik anu tiasa narilep sareng gampang pas kana saku anjeun.【Fungsi sensing】 Headlamp anu tiasa dicas deui ieu tiasa dianggo ku ngawayangkeun leungeun anjeun dina modeu sensor gerak.Kami ningkatkeun éta sareng ayeuna anjeun tiasa ngalihkeun sadaya modeu sensor sacara mandiri.【3 Modeu Optik】 Lampu gede balok lebar boga 3 modeu utama.lampu bodas cob (luhur-rendah), lampu beureum dipingpin.Nalika headband anu dipimpin dihurungkeun ...

  • USB Rechargeable outdoor waterproof sensor High Power LED Headlamp pikeun ngajalankeun Ngabuburit fishing

    USB Rechargeable outdoor waterproof sensor High ...

    Fitur Type-c Rechargeable & Battery Indicator headlamp dilengkepan batré litium 1200mAh anu tiasa dicas deui, anu tiasa tahan lami.Tanpa hariwang ngeunaan kaluar listrik.Indikator daya tiasa jelas nunjukkeun status batré nalika ngecas atanapi dianggo.3 Modeu Pencahayaan & Sensor Gerak Lampu utama anu dipimpin ieu ngagaduhan 3 modeu kerja anu béda pikeun nyumponan kabutuhan cahaya dina sababaraha waktos.Cai mibanda mode sensor gerak, anjeun bisa kalayan gampang ngahurungkeun lampu ON / OFF ...

  • Waterproof Rechargeable COB LED Headlamp Sensor Headlight kalawan Gerak pikeun ngajalankeun kémping

    Waterproof Rechargeable COB LED Headlamp Senso...

    【Super Bright LED Headlamp】Rechargeable headlamp design with 3lighting modes, built-in 1200mAh battery pack, bisa ngahasilkeun nepi ka 350 lumen kaluaran cahaya.Senter Headlamp mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun jogging, kémping, mancing, hiking, lumpat, backpacking.【3 Modeu Lampu】COB sareng LED hurung babarengan-COB Low on-COB beureum hurung, modeu sensor (COB sareng LED hurung, pencét lila saklar) 【Sensor Gerak】Lampu dahi nahan mode normal, Pencét lila 3 detik nepi ka pareum tanpa ngaliwat sadayana ...

  • Indikator Batré Lantern Camping, Batré Powered LED sareng 1000LM, 4 Modeu Lampu, Lampu Tenda Waterproof, Senter Lantern Sampurna pikeun Hurricane, Darurat, Survival Kit, Hiking, Fishing, Home a ...

    Indikator Batré Lantera Camping, Batré Power...

    Fitur fungsi indikator daya batre, kalawan Hook di handap.Caang & Dimmable: Pencét lila tombol pikeun nyaluyukeun kacaangan nepi ka 1000 lumens, cocog pikeun maca atawa nyaangan sakabeh spasi.4 Modeu Cahya: Pencét pondok tombol pikeun ngalihkeun modeu cahaya (bodas siang, bodas haneut, kacaangan pinuh, kedip-kedip).Kahirupan Batré Panjang: Dikuatkeun ku batré 3pcs (kaasup), éta tiasa tahan 12 jam bahkan dina setting kacaangan 1000 lumen.Teu bisa dicas deui.IPX4 Tahan Cai:...

Nyarankeun Produk

WARTA

  • Naon ciri tina headlamp super-lampu luar multi-Led dibandingkeun sareng LED tunggal?

    Kagiatan outdoor beuki populér kalayan jalma di masarakat modern, sarta headlamp outdoor salaku salah sahiji parabot diperlukeun dina kagiatan outdoor, ogé geus loba dipaké.Kalayan kamajuan sains sareng téknologi anu terus-terusan, lampu lampu luar lampu-lampu LED multi-LED laun-laun ...

  • Naha bagian optik headlamp langkung saé nganggo lénsa atanapi cangkir lampu?

    Diving headlamp mangrupakeun salah sahiji alat nu ilahar dipaké dina olahraga diving, nu bisa nyadiakeun sumber cahaya, ku kituna divers bisa ningali jelas lingkungan sabudeureun di laut jero.Komponén optik tina headlamp diving mangrupikeun bagian anu penting pikeun nangtoskeun pangaruh cahayana, diantarana ...

  • Nu leuwih luhur lumen, nu caang headlamp?

    Lumen mangrupikeun ukuran penting tina alat-alat pencahayaan.Nu leuwih luhur lumen, nu caang headlamp?Leres, aya hubungan proporsional antara lumén sareng kacaangan, upami sadayana faktor sanés sami.Tapi lumen sanes hiji-hijina determinan kacaangan.Hal pangpentingna pikeun milih ...

  • merek8
  • merek1
  • merek2
  • merek3
  • merek4
  • merek5
  • merek6
  • merek7