Warta

  • Naon ciri tina headlamp super-lampu luar multi-Led dibandingkeun sareng LED tunggal?

    Naon ciri tina headlamp super-lampu luar multi-Led dibandingkeun sareng LED tunggal?

    Kagiatan outdoor beuki populér kalayan jalma di masarakat modern, sarta headlamp outdoor salaku salah sahiji parabot diperlukeun dina kagiatan outdoor, ogé geus loba dipaké.Kalayan kamajuan sains sareng téknologi anu terus-terusan, lampu lampu luar lampu-lampu LED multi-LED laun-laun ...
    Maca deui
  • Naha bagian optik headlamp langkung saé nganggo lénsa atanapi cangkir lampu?

    Naha bagian optik headlamp langkung saé nganggo lénsa atanapi cangkir lampu?

    Diving headlamp mangrupakeun salah sahiji alat nu ilahar dipaké dina olahraga diving, nu bisa nyadiakeun sumber cahaya, ku kituna divers bisa ningali jelas lingkungan sabudeureun di laut jero.Komponén optik tina headlamp diving mangrupikeun bagian anu penting pikeun nangtoskeun pangaruh cahayana, diantarana ...
    Maca deui
  • Nu leuwih luhur lumen, nu caang headlamp?

    Nu leuwih luhur lumen, nu caang headlamp?

    Lumen mangrupikeun ukuran penting tina alat-alat pencahayaan.Nu leuwih luhur lumen, nu caang headlamp?Leres, aya hubungan proporsional antara lumén sareng kacaangan, upami sadayana faktor sanés sami.Tapi lumen sanes hiji-hijina determinan kacaangan.Hal pangpentingna pikeun milih ...
    Maca deui
  • Naha urang kedah ngalakukeun tés semprot uyah pikeun lampu lampu luar?

    Naha urang kedah ngalakukeun tés semprot uyah pikeun lampu lampu luar?

    Headlamp outdoor mangrupakeun alat cahaya outdoor ilahar dipaké, loba dipaké dina hiking, kémping, Éksplorasi jeung kagiatan outdoor lianna.Kusabab pajeulitna sareng variabilitas lingkungan luar, headlamp luar kedah ngagaduhan tahan cai, lebu-bukti sareng tahan korosi pikeun ...
    Maca deui
  • Naon anu kedah urang pertimbangkeun nalika milih headlamp anu cocog?

    Naon anu kedah urang pertimbangkeun nalika milih headlamp anu cocog?

    Milih headlamp anu saé penting pisan pikeun sagala rupa kagiatan, henteu masalah nalika anjeun ngajalajah, kémping, atanapi damel atanapi kaayaan sanés.Jadi kumaha carana milih hiji headlamp cocog?Firstly urang bisa milih eta nurutkeun batréna.Lampu hareup ngagunakeun rupa-rupa sumber cahaya, kaasup lampu konvensional ...
    Maca deui
  • Naha urang kedah ngalakukeun uji serelek atanapi dampak sateuacan ngantunkeun pabrik?

    Naha urang kedah ngalakukeun uji serelek atanapi dampak sateuacan ngantunkeun pabrik?

    Headlamp nyelam mangrupikeun sajenis alat pencahyaan anu dirarancang khusus pikeun kagiatan nyilem.Ieu waterproof, awét, kacaangan tinggi nu bisa nyadiakeun divers kalawan nyatu lampu, mastikeun yén maranéhna bisa ningali lingkungan jelas.Nanging, naha kedah ngalakukeun tes serelek atanapi dampak sateuacan ...
    Maca deui
  • Kumaha carana milih band cocog pikeun headlamps?

    Kumaha carana milih band cocog pikeun headlamps?

    Lampu depan luar mangrupikeun salah sahiji alat anu biasa dianggo ku peminat olahraga luar ruangan, anu tiasa nyayogikeun cahaya sareng ngagampangkeun kagiatan wengi.Salaku bagian penting tina headlamp, headband gaduh dampak penting dina kanyamanan sareng pangalaman pamakean.Ayeuna, ruangan luar ...
    Maca deui
  • Naon bédana antara lampu utama luar tahan cai IP68 sareng lampu nyilem?

    Naon bédana antara lampu utama luar tahan cai IP68 sareng lampu nyilem?

    Kalayan naékna olahraga luar, lampu utama parantos janten alat penting pikeun seueur peminat luar.Lamun milih headlamp outdoor, kinerja waterproof mangrupa tinimbangan pohara penting.Di pasar, aya seueur sasmita tahan cai anu béda pikeun lampu lampu luar, anu mana ...
    Maca deui
  • Bubuka batré pikeun headlamp

    Bubuka batré pikeun headlamp

    Éta lampu suluh anu didamel batre mangrupikeun alat-alat cahaya luar biasa, anu penting dina seueur kagiatan luar, sapertos kémping sareng hiking.Sareng jenis umum tina headlamp kémping luar nyaéta batré litium sareng batré polimér.Di handap ieu bakal ngabandingkeun dua batré dina hal kapasitas, w ...
    Maca deui
  • Penjelasan rinci ngeunaan rating waterproof tina headlamp

    Penjelasan rinci ngeunaan rating waterproof tina headlamp

    Penjelasan rinci ngeunaan rating waterproof headlamp: Naon bédana antara IPX0 sareng IPX8?Éta kedap cai mangrupikeun salah sahiji fungsi penting dina kalolobaan alat-alat luar, kalebet lampu utama.Kusabab lamun urang sapatemon hujan jeung kaayaan banjir sejenna, lampu kudu mastikeun make atawa ...
    Maca deui
  • indéks Rendering warna LED

    indéks Rendering warna LED

    Beuki loba jalma dina pilihan lampu na lampion, konsép indéks warna Rendering kana kriteria Pilihan.Numutkeun kana definisi "Standar Desain Pencahayaan Arsitéktur", rendering warna nujul kana sumber cahaya dibandingkeun sareng standar lampu rujukan ...
    Maca deui
  • Naon suhu warna khas tina lampu utama?

    Naon suhu warna khas tina lampu utama?

    Suhu warna lampu utama biasana beda-beda gumantung kana pamandangan sareng kabutuhan.Umumna disebutkeun, suhu warna headlamps bisa rupa-rupa ti 3.000 K nepi ka 12.000 K. Lampu kalawan suhu warna handap 3.000 K warna beureum saulas, nu biasana méré jalma rarasaan haneut tur i ...
    Maca deui